Vordingborg Messen var endnu engang velbesøgt

Traditionen tro var KFUM Spejderne Vordingborg med på Vordingborg Messen 2019 – 12.000 besøgende lagde vejen forbi VU-hallen den 16. og 17. februar, og både spejdere, ledere, forældre og bedsteforældre trak i trøjen for at hjælpe til. Og i år hjalp Gildebrødrene- og søstrene også til.

Dørene åbnede klokken 10.00 den 16. februar, da Vordingborg Messen blev skudt i gang, og folk stod allerede i kø på trappen for at komme ind og finde de gode messetilbud. Både lokale og udenbys virksomheder er med på messen med udstillinger, produkter og særlige tilbud, som lokker de mange besøgende til.

Men hvad har spejderne så med messen at gøre? Jo, hvert år stiller KFUM Spejderne Vordingborg op med forplejning til både udstillere og besøgende – et planlægningsarbejde, som forberedes måneder i forvejen og som kulminerer i to gode og lange dage, lørdag og søndag i vinterferien. Derudover hjælper spejderne med opsætning og nedtagning af messestande, og vi går ikke før gulvet er fejet og de sidste stole er sat på plads.

Vordingborg Messen er uden tvivl den største indtægtskilde, og vi sætter stor pris på det fantastiske samarbejde vi har med Multi-messerne.dk og med Eva Petersen, som er hovedarrangør af messen.

I år blev samarbejdet udvidet yderligere, da vi fik uvurderlig hjælp fra Sct. Georgs Gilderne, som både hjalp til i caféområdet, med kaffebrygning og salg fra rullebordet – det rullede derudaf, og der er ingen tvivl om, at der kommer mange kilometer i benene, sådan en weekend.

Vi takker for en fantastisk weekend, med masser af mennesker, og uvurderlig hjælp fra alle vores frivillige – tusind tak for jer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *