Spejderne tog på sommerlejr på Hogwarts

Det var 18 spændte børn der ankom til sommerlejr den 5. august 2018. Foran dem ventede en uge med magi, trylleformularer og masser af besværgelser. Ugen startede med en udvælgelsesproces, hvor alle spejdere skulle igennem den berømte fordelingshat, og have tildelt et hus de skulle bo i hele ugen. Børnene blev fordelt på tværs af alder i de fire kollegie-huse; Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw og Slytherin. Og de enkelte huse fandt hurtigt på hemmelige kodeord, for det var selvfølgelig ikke tilladt at befinde sig i andres kollegier. I ægte Harry Potter-stil var det nødvendigt at have både tryllestav og flyvende koste, som spejderne selv skulle lave. I løbet af ugen kunne de enkelte huse optjene eller fratages point for hhv. god eller dårlig opførsel - og hele lejren blev sluttet af med en vigtig Quidditch turnering. På sidste dag var der fejring med chips og bålhygge (uden bål, da der var afbrændingsforbud). Alle Hogwarts-spejdere fik tildelt ekstra point for hver deres helt særlige indsats på lejren - men den samlede sejr gik dog til Slytherin-huset, som vandt den meget eftertragtede hus-pokal.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *