Lederne tog på tur

Det var lidt af en prøvelse, da flere af lederne den 10. maj tog på sheltertur. Efter at have erfaret at Nr. Vejby Grusgrav allerede var optaget af et helt familieselskab på 30 folk, med klapstole, lagkager og fællessang, måtte gruppen finde et andet sted at tilbringe natten. 

Det blev til en hyggelig aften i bålhytten hos FDF i Ørslev (Tak for lån!). Efter at have slået lejr, blev der hygget og knoklet for at lave tre retters menu over bål. Tiger-rejer på spyd, Kalkun bagt i trylledej med bagte kartofler og bagte bananer til dessert.

Aftenen bød dermed både på lækker mad (for det smagte FANTASTISK!), spil, gode samtaler og en spændende diskussion om hvorvidt der er mere plads i tallerken med tre eller seks(!) kanter. Det blev vi dog aldrig helt kloge på, men sjovt var det.

I løbet af aftenen slog Tordenskjold til, og vi var glade for at taget holdt tæt – for der kom vand! Der kom også en meget våd cyklist forbi, som havde taget hele vejen fra Chicago, USA, på cykel! Så meget frisk luft har ikke engang vores mest hærdede spejdere nogensinde fået!

Vi bød manden indenfor, da vi efter en kort konference besluttede, at det nok ikke var helt i spejderånden at lade ham cykle videre til næste nærmeste shelter – godt 10 kilometer derfra. Selvom vi dog var forbeholdne for, om han kunne være øksemorder, da vi skulle sove ved siden af ham. Det blev dog til en rigtig hyggelig aften, hvor vi alle (overlevede og) lærte mere om hinanden – blandt andet at nogle af os er ræd for både torden, mørke OG edderkopper. Puha, friluftslivet kan have sine udfordringer.

 

Vi ser frem til næste tur med høje forventninger! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *